KNIPservice Flakkee

De kapster die bij u thuis komt.

Op 16 jarige leeftijd ben ik begonnen aan de dagschool MDGO-haarverzorging in Rotterdam. Hier heb ik succesvol mijn diploma gehaald voor vakbekwaam dames- & herenkapster. Tijdens deze opleiding heb ik bij verschillende kapsalons ervaring opgedaan.

Direct na mijn opleiding kon ik aan de slag in een kapsalon in onze toenmalige woonplaats Stellendam en daar heb ik 5½ jaar gewerkt. Omdat ik ook graag wat andere knipervaring wilde opdoen ben ik hierna in Ouddorp gaan werken. Toen ik hier 4½ jaar werkzaam was, werd onze oudste dochter geboren en wilde ik graag wat minder gaan werken en weer wat dichter bij huis. Hierop ben ik weer begonnen bij de kapsalon in Stellendam.

 

Laat ik me even voorstellen

Ik ben toen bevallen van onze tweede dochter  en omdat wij eigenlijk terug wilden naar mijn geboortedorp en vanwege de goede scholen en voorzieningen voor de kinderen zijn wij in 2006 verhuisd naar Middelharnis.

Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest in Stellendam en nu mijn dochters ouder zijn en naar school gaan, kwam mijn oude verlangen weer naar boven om voor mijzelf te beginnen.

Vandaar...KNIPservice Flakkee de mobiele kapster die bij u aan huis komt.

Geen gestres om op tijd op je afspraak te zijn, geen problemen met het vinden van een parkeerplaats of door het slechte weer moeten en….dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Zeker voor gezinnen is dit financiėle voordeel tegenwoordig toch zeer welkom?!

 

Daarom, om je haar weer in een mooi model te krijgen, hoeft u voortaan de deur niet meer uit!

Graag tot ziens